Beursvloer Hardenberg
Samen ondernemen met gesoten beurs.

 

 

 


We zijn ook te vinden op de social media

       

 

Workshop 2018

Voor de Beursvloer 2018 kunt u zich via het contactformulier opgeven voor de gratis Workshop Goede Zaken. 

 

Beursvloer 2018

Beursvloer 2018 wordt gehouden op woensdag 14 februari 2018 in zaal Mulder, Gramsbergerweg 68, Hardenberg en duurt van 17.30 tot 20.30 uur

 

November 2017

De vooraankondigingen Beursvloer 2018 zijn aan de Non Profit Organisaties en de Ondernemers verstuurd.

 

Diverse foto's 

 

ja

Uitnodiging Non-Profit organisaties 2015

Betreft: Uitnodiging Maatschappelijke Beursvloer gemeente Hardenberg

 

Hardenberg, januari 2015

 

Beste vrijwilliger, vrijwilligerscoördinator,

 

Enthousiast vragen wij uw aandacht voor de derde maatschappelijke Beursvloer in de  gemeente Hardenberg.

 

De eerste en tweede editie zijn zeer succesvol gebleken, met vele matches tussen maatschappelijke organisaties en ondernemers. Dit succes heeft ertoe geleid dat we inmiddels zijn gestart met de voorbereidingen voor de derde Maatschappelijke Beursvloer.

 

Op de Maatschappelijke Beursvloer wisselen vrijwilligersorganisaties,  maatschappelijke organisaties en ondernemingen in een ongedwongen, dynamische sfeer onderling expertise, diensten en goederen uit. Ondernemers tonen zo hun maatschappelijke betrokkenheid en vrijwilligersorganisatie en maatschappelijk organisaties krijgen de hulp in menskracht en middelen die u als organisatie nodig hebt. Op de Maatschappelijk Beursvloer wordt niet gehandeld met geld. Alle matches worden met dichte portemonnee gesloten.

 

De Beursvloer wordt gehouden op 7 oktober  2015 in de Baron te Dedemsvaart en duurt van 19.00 tot 21.00 uur.

 

Meer informatie en een promofilm is te vinden op www.beursvloerhardenberg.nl. Op deze site kunt u tevens uw vraag en aanbod kenbaar maken. Aanmelden voor de beursvloer kan via de site of per e-mail: info@beursvloerhardenberg.nl, gelieve voor 1 september  2015. Wanneer u meer informatie wilt dan zijn wij ook bereid om een presentatie te komen geven.

 

Voorafgaand aan de Beursvloer wordt er een workshop Goede Zaken georganiseerd i.s.m. de Rabobank. Hierin leert u hoe u uw vraag en tegenprestatie op een aantrekkelijke manier formuleert richting ondernemers. De workshop is gratis en staat gepland op donderdag 17 september 2015 tijdstip en plaats worden nog bekend gemaakt Let wel: Er kunnen een beperkt aantal organisaties deelnemen aan deze workshop, dus ‘ wie het eerst komt, die…’!

Meer informatie is te vinden op www.goedezaken.eu.

 

De organisatie van deze Maatschappelijke Beursvloer wordt mogelijk gemaakt door een werkgroep bestaande uit onder meer De Stuw Welzijn, Stichting Present.

 

Met vriendelijke groet,

Namens de werkgroep Beursvloer gemeente Hardenberg Irma Hegeman, Marianne Kwant en Erna Martens

 

Erna Martens

0523-271666

erna.martens@presenthardenberg.nl