Beursvloer Hardenberg
Samen ondernemen met gesoten beurs.

 

 

 


We zijn ook te vinden op de social media

       

 

Workshop 2018

Voor de Beursvloer 2018 kunt u zich via het contactformulier opgeven voor de gratis Workshop Goede Zaken. 

 

Beursvloer 2018

Beursvloer 2018 wordt gehouden op woensdag 14 februari 2018 in zaal Mulder, Gramsbergerweg 68, Hardenberg en duurt van 17.30 tot 20.30 uur

 

November 2017

De vooraankondigingen Beursvloer 2018 zijn aan de Non Profit Organisaties en de Ondernemers verstuurd.

 

Diverse foto's 

 

ja

Gratis Workshop Goede Zaken® 2018

Maatschappelijke organisaties die deelnemen aan de Beursvloer in Hardenberg kunnen de gratis workshop Goede Zaken® volgen. De datum is nog niet bekend.

 

Het motto van de workshop is: ‘kansen voor ideële en commerciële organisaties’. De grootste kansen voor samenwerking met bedrijven liggen niet in geld of sponsoring, maar in maatschappelijk betrokken ondernemen. Veel verenigingen vragen zich af wat dat is en hoe zij kunnen profiteren van deze nieuwe samenwerking met bedrijven. Waarom zouden bedrijven belangstelling hebben voor ‘onze’ organisatie? Wat kunnen bedrijven anders bieden dan geld? Hoe kom je in contact met bedrijven? Moet je zelf ook tegenprestaties bieden? Rabobank Foundation en Stichting DOEN hebben Community Partnership Consultants (CPC) een workshop laten ontwikkelen om antwoord op deze vragen te geven. De workshop is bedoeld voor lokale en regionale verenigingen en stichtingen, zowel voor kleine vrijwilligersorganisaties als voor grotere professionele instellingen. In 2,5 uur tijd komt basale kennis en ervaring aan de orde. De workshop is vooral geschikt voor ideële organisaties die geen of weinig contacten hebben met bedrijven.

Inhoud workshop:

De workshop is interactief met korte inleidingen en werkopdrachten. De hoofdpunten zijn:

  • Hoe kunnen bedrijven bijdragen aan de belangrijkste plannen / problemen van uw organisatie?
  • Wat hebben bedrijven daarbij vooral te bieden en wat hebt u bedrijven te bieden?
  • Welke bedrijven kunnen voor uw organisatie interesse hebben en hoe vindt u hen?
  • Do´s en don´ts in de samenwerking
  • Uw eigen – drie- stappenplan


De workshop wordt door Rabobank Foundation kosteloos aangeboden aan maatschappelijke organisaties die deel willen nemen aan de maatschappelijke beursvloer. De workshop duurt 2 uur. De deelnemers ontvangen na afloop een documentatiemap met de verstrekte informatie.

Aanmelden kan bij Matthea Bosch van De Stuw, telefoon: 0523-267478 of per e-mail:  info@destuw.nl (maximaal 25 deelnemers).

Meer informatie is te vinden op : www.goedezaken.eu.